Görev yaparak para kazanma tehlikesi

Görev yaparak para kazanılabilir mi, uygulama indirerek para kazanmak mümkün mü, uygulamalara yorum yaparak para kazanılabilir mi? 


görev yap para kazan tehlikesi



Görev yaparak para kazanma platformları bir hayli artmış durumda. Nitekim youtube'a baktığınızda onlarca platform hakkında bilgi veriliyor. Bu uygulamalardan para kazanmak mümkün mü ? Bu platformları indirerek ya da üye olarak kişisel bilgileriniz ya da cihazlarınız tehlikeye giriyor mu ? Gelin beraber bu soruların yanıtlarını bulmaya çalışalım.


İnternetten para kazanmanın bir çok yolu vardır. Bu yollardan bir tanesi de indirdiğiniz uygulamalar üzerinden görev yaparak para kazanmaktır. Piyasadaki görev yap para kazan uygulamalarının yüzde 99 u çöp olmuş vaziyette. 


Elbette ki evden kolay bir şekilde para kazanmak herkesin hayalidir ama bunu yaparken güvenli platformları tercih etmemiz gerekiyor. 


Görev Yap Kazan Tehlikesi


İnternette bulduğunuz her uygulamayı para kazanacağım ümidiyle telefonunuza indirmeyin. Nitekim bunların çoğu şu sistemde çalışıyor. Önce programı indiriyorsunuz ve üye oluyorsunuz. Daha sonra sizlere bir takım görevler veriliyor. Bu görevler herhangi bir uygulamayı indirip üye olmak, playstore ya da appstore da bu uygulamalara puan vermek ve uygulamaya olumlu yorum yazmanız isteniyor. Bununla da yetinmeyip yaptığınız bu işleri kanıtlamanız lazım. Yani üye olduğunuzu yorum yaptığınızın fotoğrafının çekip uygulamaya yüklüyorsunuz. Admin değerlendirmesinden geçtikten sonra artık o görevin ücreti ne kadar ise 0.5 tl gibi cüzü bir rakam oluyor zaten hesabınıza yansıyor.


Burada sorun yaptığınızı görev başına ücretin çok az olması ve görevlerin devamlı olmaması. Bunun yanında sürekli telefonunuza bilmediğiniz uygulamaları indirip üye oluyorsunuz. Telefonunuza indirdiğiniz bu uygulamaların ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorsunuz. Uygulamaların arka planda ne iş çevirdiklerinden haberiniz yok tabi ki. 


Bu yüzden bu tür tehlikeli yöntemlere başvurarak para kazanma hırsına sakın kapılmayın. Olurda banka bilgileriniz başkalarının eline geçerse pilav isterken eldeki bulgurdan da olmayın bence.


Peki Güvenilir Uygulamalar Yok mu


Piyasa da güvenilir uygulamalar var elbette yandex tasks ve yandex toloka gibi. Bu uygulamaları ben kendimde kullanıyorum ve bazen bir haftada 40 dolara kadar para kazanıyorum. Örneğin güvenilir anket doldurma uygulamaları var mobrog ve anket cepte gibi. Bu uygulamalar uzun zamandır piyasada ve tehlikeli uygulamalar değil. 


İnternetten para kazanmak istiyorsanız önünüze gelen her uygulamayı indirmek yerine daha bilindik güvenli platformlar bulun. Bu şekilde hem cihazlarınız güvende olur hem de daha iyi gelirler elde edersiniz.


Konuyla ilgili daha da fazla bilgi almak istiyorsanız internetten Para Kazanma Yolları yazılarımı okuyabilirsiniz.

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorum Gönder

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorumlar (0)

Daha yeni Daha eski