Yandex Tasks ile İnternetten Para Kazanma

yandex tasks ile para kazanma


İnternetten Para Kazanmanın En Kolay Yolu(Yandex Tasks)

Bugüne kadar duymuş olduğunuz internetten para kazanma yöntemlerinin hepsini bir kenara koyun. Size bu yazımda anlatacağım internetten para kazanma yöntemi tarafımca denenmiş ve hala para kazanmak için kullandığım bir yöntemdir. Bu yöntemle Türk lirasının aksine dolar cinsinden kazanım elde ediyorsunuz. Kazandığınız parayı dilediğiniz zaman herhangi limite ve zamana takılmadan papara hesabınıza aktarabiliyorsunuz. İşin en keyif verici yanı da bu sanırım.

Kayıt Oluşturma

Bu sistemden para kazanmak istiyorsanız öncelikle kayıt oluşturmanız gerekiyor. Kayıt oluşturmak için tasks.yandex.com/tr site adresine gidebilirsiniz. Bilgi formunu doldurduktan sonra gerçek kullanıcı olup olmadığınızın teyit edilebilmesi için yandex size bir kod veriyor ve bu kodu bir kağıda yazıp selfie çekip sisteme yüklemenizi istiyor. Size tavsiyem bu kodu beyaz bir A4 kağıda büyük bir şekilde okunaklı bir şekilde yazın. Bu işlemleri bitirdikten sonra yaklaşık 3 ile 6 saat arasında kullanıcınız oluşturuluyor ve artık verilen görevleri yapıp dolar kazanabiliyorsunuz.

Yandex Tasks Nasıl Çalışır

Yandex tasks tamamen yapay zekanın geliştirilmesi üzerine kurulu bir sistem. Verilen görevler ve girdiğiniz bilgiler yapay zekanın geliştirilmesinde kullanılmaktadır. Bu görevler 3 sınıfa ayrılmaktadır.

1. Soru kalıplarının ses dosyasına dönüştürülmesi

Sistemin vermiş olduğu soru kalıplarını yapay zekaya soruyormuş gibi sorup sesinizi kaydetmenizi istiyor. Merak etmeyin ses kaydını sistem üzerinden yapabiliyorsunuz. Kaydettiğiniz sesinizi gönderiyorsunuz ve görevin ilk aşaması tamamlanmış oluyor.

2. Ses dosyalarının yazıya dönüştürülmesi

Sizin ve diğer kullanıcıların kaydetmiş olduğu bu ses dosyaları ikinci bir görev olarak karşınıza çıkıyor. Bu sefer bir önceki işlemin tam tersini yapıp ses kayıtlarını dinliyorsunuz ve anladığınız kelimeleri aynen yazıyorsunuz. Bu şekilde ikinci kontrol yapılmış oluyor

3. Metinlerin kontrolü

Son olarak da elde edilen bu metinler yani soru kalıplarının kontrolü yapılıyor. Yani soru kalıbı karşınıza geliyor ve sistem sizden bu soruların doğru olup olmadığını işaretlemenizi istiyor.
Hemen küçük bir senaryo ile konuya daha net bir açıklık getirelim. 

Örnek: Sistem sizden yapay zekaya onu çok sevdiğinizi söylemek istediğiniz düşünün bunu ona nasıl sorarsınız. Sizin de hey asistan seni çok seviyorum diye ses kaydı oluşturdunuz. Daha sonra bu ses kaydı herhangi bir kullanıcıya görev olarak düşüyor ve sizin kelimelerinizi tekrar yazıya dönüştürüyor. Son olarak da elde edilen bu soru kalıbının yapay zekaya onu çok sevdiğinize yönelik olup olmadığının kontrolü yapılıyor. Bu şekilde tüm görevler tamamlanmış oluyor.

Benim Fikrim Nedir ?

Yazımın başında da belirtiğim gibi bu sistemi bende kullanıyorum ve iyi de para kazanıyorum. Bir günde 20 dolar kazandığım da oldu. Sistem hiçbir şekilde sizi farklı sitelere yönlendirmiyor, reklam izlettirmiyor ve herhangi bir program indirtmiyor. 

Evde boş vaktiniz varsa ve bu vaktinizi değerlendirmek istiyorsanız bu iş fikri tam size göre olabilir.
Bu yazımı paylaşırsanız çok memnun kalırım.

Esenle Kalın

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorum Gönder

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorumlar (0)

Daha yeni Daha eski