Anket Cepte ile evde anket doldurarak para kazanmak

İnternetten para kazanmanın bir diğer yoluda anket doldurarak para kazanmaktır. Bunun için bir çok anket doldur para kazan platformu vardır ancak ben bu yazımda sizlere Anket Cepte uygulamasını tanıtacağım.



anket cepte ile anket doldurarak para kazanmak


Anket Cepte uygulaması uzun zamandır anket doldurarak para kazandıran bir platformdur. Sizde anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız bu uygulamaya göz atabilirsiniz.

Uygulama gayet güzel sade ve şık bir tasarıma sahip. Her şeyden önce anket başına 10 ile 30 tl arası veriyor. Anketleri 5 ile 10 dakika arasında bitirebiliyorsunuz. Anketi tamamlamak için her hangi bir süre sınırı yok. Anket Cepte uygulamasında her anket yaptığınızda cp denilen cep para puan kazanıyorsunuz. Burada her 100 cp 1 tl ye denk gelmektedir. Kazancınız 30 tl olduğu zaman banka hesabınıza çekim yapabiliyorsunuz.


Anketler ne sıklıkla gelmektedir

Anketler tamamen profil bilgilerinize göre gelmektedir. Yani bir ankete katılabilmeniz için talep edilen hedef kitlede olmanız gerekmektedir. Örneğin 25 ile 30 yaş aralığında olan ve mesleği bilgisayar programcılığı olan bir hedef kitle belirlenmiş ise ve sizde bu şartları taşıyorsanız bu anketi görebiliyorsunuz. Aksi takdirde anketi göremiyorsunuz.

Davet kodu

Uygulamaya birileri sizin referansınızla kayıt olursa doldurduğu her anket başına sizde para kazanmış oluyorsunuz. 

Aile üyeliği

Aile üyeliği bölümünde 18 yaşını doldurmuş hane halkını da kaydedip onlara gelen anketleri de doldurabiliyorsunuz. 

Anketleri yayınlayan firmaların öncelikli istediği anket sorularına dürüst bir şeklide cevap vermeniz. Dürüst cevaplar vermediğiniz zaman bu fark ediliyor ve anketten atılıyorsunuz. Peki nasıl fark ediliyor. Bunun için bazı kontrol soruları geliyor. Örneği bir soruda içecek tüketmiyorum diye bir şık işaretlediniz ancak başka bir soruda da en çok şu marka içeceği tüketiyorum dediniz. Böyle bir durumda ankete devam edemiyorsunuz ve atılıyorsunuz. Anketten atılmanıza rağmen Anket Cepte uygulaması yine de size 40 ya da 50 cep para hediye olarak veriyor. 

Sonuç olarak:

Anket cepte uygulaması gerçekten de beğendiğim bir uygulama. Anketler geldikçe cevaplıyorum. Davet Kodu tıklayarak sizde bir online anketör olabilirsiniz.



Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorum Gönder

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorumlar (0)

Daha yeni Daha eski