Kayıp Ruhlar

kayıp ruhlar



Küçük bir kasaba, eski bir malikanenin hikayesiyle sarmalanmıştı. Efsanelere göre, bu malikanede bir zamanlar zengin bir aile yaşarmış, fakat bir gece aniden ortadan kaybolmuşlardı. O günden beri, malikanenin etrafında garip olaylar yaşanmaya başlamıştı. Kasabalılar, geceleri malikaneden gelen hıçkırıkları ve fısıldamaları duyduklarında korkuya kapılıyorlardı.

Genç bir kadın olan Elif, bu efsaneleri duyduğunda merakına engel olamadı. Arkadaşları, malikaneye gitmemesi konusunda onu uyardılar. Ancak Elif, korkunun üzerine gitmeye kararlıydı. Bir akşam, malikanenin kapısını çaldığında kalbi hızla atıyordu. Kapı, gıcırdayarak açıldı ve Elif içeri girdi.

Malikane, yıllardır terkedilmiş gibi görünüyordu. Tozlu zemin, yer yer kırık dökük eşyalarla doluydu. Elif, derin bir nefes alarak odaların arasında dolaşmaya başladı. Her köşede, zamanın etkisiyle çürümüş eşyalar ve karanlık gölgelerle doluydu. Ancak, en çok dikkatini çeken şey, odayı saran hüzünlü bir hava ve içindeki bir varlığın hissiydi.

Aniden, arka odalardan birinde bir ses duydu. Hıçkırıklar ve fısıldamalar, ruhların çağrısına benziyordu. Elif, korkmasına rağmen merakını yenemedi ve sesin geldiği yöne doğru ilerledi. Oda kapısına geldiğinde, kalbi güm güm atıyordu. Kapıyı açtığında, içinde bir duman bulutu belirdi. O duman, yavaş yavaş şekil almaya başladı.

Elif, karşısında bir kadın figürü gördü. Kadın, yaşlı ve üzgün görünüyordu. “Beni buldun,” dedi kadın, sesi sanki uzaklardan geliyordu. “Yıllardır burada hapsolmuşum. Ailemle birlikte kaybolduğum o geceden beri…”

Elif, kadının hikayesini dinlerken duyguları karıştı. Kadının ailesinin kaybolduğu gece, kasabanın tarihinde bir dönüm noktasıydı. Kadın, Elif’e yardımcı olmasını istedi. “Lütfen, ailemin ruhlarını serbest bırak. Onları bulmam gerek,” dedi.

Elif, ne yapması gerektiğini bilmeden kararsız kaldı. Ancak, kadının gözlerindeki çaresizlik onu etkiledi. O anda, malikanenin ruhlarının çağrısına yanıt vermeye karar verdi. Elif, kadınla birlikte, kaybolmuş ruhları serbest bırakmak için gereken eski bir ritüeli araştırmaya başladı.

Bir gece, Elif, malikanenin bahçesinde toplandığında, ay ışığı altında dans eden gölgeler gördü. Aile, sonunda ruhlarıyla buluşacaktı. Elif, derin bir nefes alarak, ritüeli gerçekleştirmeye başladı. Hıçkırıklar ve fısıldamalar, yavaş yavaş havada kaybolmaya başladı. Ruhlar, özgürlüğe doğru yol alıyordu.

Sonunda, Elif, malikaneden ayrıldığında ardında huzurlu bir sessizlik buldu. Aile, sonunda huzur bulmuştu. Elif, kendi ruhunun da bir parça huzur bulduğunu hissetti. Kayıp ruhlar, artık serbest kalmıştı.

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorum Gönder

Yorum yaparken diğer kullanıcıları kırmamaya ve hakaret etmemeye özen gösterin

Yorumlar (0)

Daha yeni Daha eski